RR-Tili Oy

RR_Etusivu_IMG_4646.jpg
 
 

14.09.2018

Kirjanpitoa suurella sydämellä

Ei ole olemassa mitään oikeaa tai väärää ikää ryhtyä yrittäjäksi. Riittää, kun aika on kypsä.
Minna Rasilla sopiva hetki oli vuoden 2018 alussa vähän yli viisikymppisenä, kun edellinen työnantaja sulautui yhteen suuremman kanssa. Suuri toimisto ei houkutellut, vaan oman tilitoimiston perustaminen tuntui hyvältä ratkaisulta. Syntyi RR-Tili.

Kahdet kasvot, yhdet arvot

Luontevaa oli, että pitkäaikainen työkaveri Liudmila Kärkkäinen lähti Minnan kelkkaan. Yhteistyöstä ja kemioiden sopivuudesta oli kahdentoista vuoden kokemus: kelkan ohjaamisesta tuskin tulisi kinaa. Naiset lähtivät yhteistuumin ja samaan suuntaan.


RR-Tilillä on siis kahdet kasvot, mutta yhdet arvot. RR-Tili on paikallinen, läheinen, nykyaikainen, luotettava ja joustava. Minna ja Liudmila tekevät työtä suurella sydämellä, eikä kynä putoa kädestä, kun kello on neljä. Palvelu ja pitkän kokemuksen mukanaan tuoma osaaminen on heidän juttunsa.


Kirjanpitäjä on monelle yritykselle kuin hammaslääkäri tai kampaaja. Hyväksi todettu asiakassuhde jatkuu vuodet, jopa vuosikymmenet. Minna ja Liudmila kulkevat yrityksen kanssa yhteistyössä koko yrityksen elinkaaren ajan luottamuksellisesti ja turvallisesti huolehtien.

Rohkeasti kohti uusia haasteita

Liudmilan silmissä välähtää, kun hän innostuu kuvailemaan kirjanpidon ihmeellistä maailmaa. Se ei suinkaan ole nutturapäisten naisten tylsää numeroiden tuijottelua. Tai toki siinä numeroitakin tuijotellaan, mutta jos numeroista oikeasti pitää, kuten Liudmila, niiden takaa avautuu kuva kokonainen kuva yrityksestä.


Paikoilleen jämähtäminen on näitten naisten tekemisestä kaukana. He kurssittavat itseään koko ajan ja haluavat kaikin tavoin pysyä ajan hermolla taloushallinnon kiemuroissa. Ja jos tietoa ei löydy omasta takaa, se löytyy nopeasti laajan asiantuntijaverkoston kautta.


Minna ja Liudmila haluavat kulkea rohkeasti kohti muutoksia ja uusia haasteita.

Minna Rasi
KLT-kirjanpitäjä, Business Advisor (yritysneuvoja)
Asuu Kotkan Mussalossa. Perheeseen kuuluvat aviomies, kaksi aikuista poikaa ja koira. Pojista vanhempi opiskelee teologiaa, nuorempi pääsi juuri armeijasta. Harrastaa koiran kanssa touhuilua, kuntosalilla käyntiä ja käsitöitä.

Liudmila Kärkkäinen
Kirjanpitäjä, laskentatoimen merkonomi. Äidinkieli venäjä, mutta palvelee myös suomeksi. Asunut Suomessa ja Haminassa vuodesta 2001. Perheeseen kuuluvat aviomies, kaksi tytärtä ja koira. Tyttäristä vanhempi asuu Lontoossa, nuorempi käy lukiota. Harrastaa koiran kanssa touhuilua ja kuntosalilla käyntiä.